Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Υλοποίηση Ιστοσελίδας

Οι εργασίες γραφιστικής υλοποίησης και προγραμματισμού που που είναι απαραίτητες για την λειτουργία της ιστοσελίδας σας
Σχεδιασμός, ανάπτυξη, δημιουργία από απλή κατασκευή στατικών ιστοσελίδων ως ανάπτυξη σχεδιασμό δυναμικών ιστοσελίδων και ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου e-shop.

Ασχολούμαστε αποκλειστικά με ολοκληρωμένες λύσεις στη κατασκευή ιστοσελίδων, πάντα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Μελετάμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε αναπτύσσουμε και δημιουργούμε για εσάς τις κατάλληλες και αποδοτικότερες ιστοσελίδες (website) για την καλύτερη παρουσία σας στο διαδίκτυο (internet). Υλοποιούμε στα μέτρα σας, δυναμικές ιστοσελίδες, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shop), στατικές ιστοσελίδες και blog και γενικά εύχρηστες διαδικτυακές εφαρμογές για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία και προϋπολογισμό.

Μπορείτε να μας καλέσετε για ένα ραντεβού και εξακρίβωση της εργασίας που επιθυμείτε.
Η κατασκευή ενός site, περιλαμβάνει:

1. την επιλογή και κατοχύρωση domain mane
2. την επιλογή πακέτου φιλοξενίας (web hosting)
3. την επιλογή κατηγορίας ιστοσελίδας
4. την εργασία της γραφιστικής υλοποίησης και του προγραμματισμού που είναι απαραίτητος για την λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Στο σημείο αυτό θα σας έχουμε παραδώσει τη δική σας ιστοσελίδα το περιεχόμενο του (ενότητες, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες κλπ). Θα έχετε πλέον τη δική σας ιστοσελίδα, έτοιμη για χρήση.

Mετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας παρέχουμε υπηρεσίες (προαιρετικά) υποστήριξης οι οποίες βοηθούν στην γρήγορη άνοδο σας στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης όπως η google, yahoo, bing κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου